CAFETARIA 'T HOEKJE AMERSFOORT

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 317 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Cafetaria 't Hoekje Amersfoort. Meer weten? Ontdek meer

27 sep 2022 om 21:38 Top
26 sep 2022 om 21:25 Eten was goed, goed warm en bezorging was sneller dan verwacht! Tot de volgende bestelling!
25 sep 2022 om 8:58 Deze keer viel het tegen, de patat was te lang doorgegakken het is niet wat ik gewend ben van 't hoekje voor de rest is het wel ok
24 sep 2022 om 7:31 Snel geleverd. Goed eten. Vriendelijke bezorger. Top
22 sep 2022 om 9:00 het viel me dit keer tegen. vorige keer was beter.
21 sep 2022 om 18:21 Eerst word ik gebeld dat de milkshakes niet geleverd konden worden. Half uur later gebeld waar de rest bleef maar dat werd niet bezorgd
18 sep 2022 om 19:39 Eten was heerlijk. Bezorger was mooi op tijd.
18 sep 2022 om 13:53 Prima eten zoals altijd eigenlijk wel, constant kwaliteit en komt warm aan. Volgens mij doe je het dan gewoon goed als snackbar.
17 sep 2022 om 19:08 Twee keer de Kapsalon XXL besteld. We vonden de naam XXL behoorlijk tegenvallen, lijkt niet heel veel meer dan een gewone kapsalon maar wel drie euro duurder. Vlees was ook erg droog dit keer. Niet de beste ronde.
14 sep 2022 om 8:58 Eten precies optijd die de app aangaf. Helaas was het eten koud alsof ze het gemaakt hadden en toen nog even in de diepvries hadden gestopt...
11 sep 2022 om 2:56 Half gare patat, zwakke kapsalon en behoorlijk uitgeschoten met de sambal. Vriendelijke bezorgster. Maar in de toekomst nooit meer
11 sep 2022 om 1:08 Super.