CAFETARIA 'T HOEKJE AMERSFOORT

CAFETARIA 'T HOEKJE AMERSFOORT Niet de enige, wel de lekkerste!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 206 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Cafetaria 't Hoekje Amersfoort. Meer weten? Ontdek meer

18 mei 2022 om 19:59 Hele aardige bezorger en personeel gesproken, en erg lekker eten! Super snelle bezorging ook nog. Aanrader
17 mei 2022 om 3:19 Eten was heerlijk en lekker warm. Goede porties je krijgt waar voor je geld.
16 mei 2022 om 21:24 was weer top snelle bezorging en vriendelijke bezorger een aanrader
12 mei 2022 om 22:36 Lekker en snel bezorgd!
9 mei 2022 om 23:44 Wij bestellen hier vaker en het eten is altijd goed. Twee nadelen: extra knoflooksaus bij bestellen heeft geen zin, deze leveren ze namelijk niet. Ook zijn de standaard minimaal 20 min telaat. Hou hier rekening mee!
7 mei 2022 om 22:24 Prima hotwings. Helaas zat er geen mosterd bij de kroket.
5 mei 2022 om 21:13 Goed gevulde broodje doner en ruim optijd besteld. Hier gaan we vaker bestellen!
5 mei 2022 om 20:39 Duur in verhouding tot hoeveelheid. Weinig saus
5 mei 2022 om 16:39 Eerste bezorger wat zeer kort af tweede was iets vriendelijker. Door dat de bestelling wordt maar voor de helft werd bezorgt moesten nog een keer jammer. het eten was niet echt lekker.
4 mei 2022 om 23:34 Jammer dat ik na een dagje gevast te hebben koud voedsel kreeg Patat en vlees van durum waren echt koud, had echt honger dus heb het maar gewoon opgegeten. Jammer. Saus en uitjes op het patatje oorlog vond ik ook teleurstellend.
3 mei 2022 om 9:20 Kapsalon was een beetje karig belegt en niet bijzonder lekker.
3 mei 2022 om 5:13 1 van de duurste kapsalons op heel thuisbezorgd, vond m erg klein voor de prijs maar was wel lekker. Betaald voor extra saus maar zat er niet bij.