CAFETARIA 'T HOEKJE AMERSFOORT

Recentebeoordeling


4 sterren uit 606 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Cafetaria 't Hoekje Amersfoort. Meer weten? Ontdek meer

27 mei 2024 om 10:09 Eten was snel bezorgd maar het zag er echt niet uit. Betaal je 5 euro voor een frikandel speciaal en het ziet eruit als de nageboorte van een koe. Echt belachelijk. Berenklauw was ook echt een belediging om naar te moeten kijken.
27 mei 2024 om 8:15 Had extra knoflook erbij besteld, maar kregen maar 1 kwart gevuld bakje erbij. Geef het dan niet als optie!
22 mei 2024 om 22:52 Ik had om 19.10 besteld en om 21.00 had ik mijn eten. Vind ik echt belachelijk lang duren
21 mei 2024 om 23:10 Lekker eten en snelle bezorging, zeer tevreden:)
18 mei 2024 om 21:34 Snel geleverd en lekker
16 mei 2024 om 18:27 Eten was netjes verpakt het eten smaakte goed en kreeg er zelfs een vork bij hele nette service
13 mei 2024 om 21:57 De kapsalon en milkshake smaakte zoals gewend, erg lekker!
1 mei 2024 om 8:31 Prima eten en een heerlijk doner-broodje!
25 apr 2024 om 18:39 Eten was koud en friet proefte niet naar friet
25 apr 2024 om 16:02 Gaat echt achteruit hiero. Bestelde 2x cheeseburger menu, ene patat oke, andere letterlijk een kleine halve bakje... Burgers flinterdun vergeleken met 2/3 weken terug. Nee man erg jammer dit want smaak was altijd oke. Bestel drm minder hier.
19 apr 2024 om 20:53 De glutenvrije moet je in een aparte zak geven ivm kruis besmetting en aangeven dat het om de glutenvrije gaat . Alles zat bij elkaar .
17 apr 2024 om 1:07 Top! Hapjes zijn lekker warm en voldoende sous Bedankt